megyénket is érinti

2020.09.03. 10:28

Ismét szünetel az ügyfélfogadás az ügyészségeken

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mikalai Saevich

A Legfőbb Ügyészség 2020. augusztus 31-én általános érvényű tájékoztatást tett közzé, mely szerint a járványügyi helyzet romlása miatt az említett naptól a személyes ügyfélfogadás valamennyi ügyészségen (így Tolna megyében is) határozatlan ideig szünetel.

Az ügyészségek az ügyfélszolgálati tevékenységet telefonon és elektronikus úton továbbra is biztosítják. Beadványok benyújtására szintén van lehetőség postai úton, vagy az ügyészségi épületeknél elhelyezett gyűjtőládában, továbbá az elektronikus kapcsolattartási rendszeren keresztül (ügyfélkapu regisztrációval).

A rendelkezés az idézéseket nem érinti, vagyis ha az idézés személyes megjelenést ír elő, az abban megjelölt helyen és időben a megjelenés továbbra is kötelező.

A központi rendelkezések természetesen a Tolna megyében működő ügyészségi szervezeti egységekre is érvényesek – tájékoztatta portálunkat Himmelné dr. Ökrös Mária Magdolna megbízott megyei főügyész.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában