jótékonysági árverés

2020.09.27. 13:00

Szebbé tennék a gyerekek ünnepét

Steinbach Zsolt

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Jótékonysági árverést szervez kilenc tolnai szervezet – az önkormányzat, a Háló közalapítvány, a helyi Karitász csoport, a keresztény értelmiségiek, a Civil Voks, a Családsegítő Központ, a kulturális központ, a Vöröskereszt és a gimnázium – rászoruló gyerekek karácsonyának szebbé tétele érdekében.

A városban az elmúlt években hagyománnyá vált a Tedd szebbé a karácsonyt! jótékonysági akció. Tavaly Lajtai Katalin énekes és a tolnai Ad Libitum Kórus nagy sikerű templomi koncertjének bevételéből mintegy hatvan gyermeket sikerült megajándékozni.

Idén a járványhelyzet miatt ilyen jellegű eseményt nem lehet szervezni, de mindenképpen szeretnének segíteni, ezért találták ki a jótékonysági árverést. A szervezők azt kérik a lehetséges támogatóktól, hogy lehetőség szerint valamilyen relikviát, értéket ajánljanak fel a célra. A később megtartandó árverés bevételét hátrányos helyzetű gyermekek ünnepének szebbé tételére fordítják. A felajánlásokat október végéig várják a Családsegítő Központba. Az árverés novemberben lesz.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában