Újabb két ember tesztje lett pozitív

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

Pozitív lett a Paksi Gyógyászati Központ két dolgozójának a koronavírus-tesztje – hangzott el Szabó Péter polgármester és dr. Bodnár Imre főigazgató sajtótájékoztatóján, amelyen az intézmény dolgozói körében végzett tesztek eredményéről számoltak be. Száznegyven munkavállaló eredménye már napok óta ismert, az mind negatív lett, mostanra pedig további húsz, eddig szabadságon lévő dolgozó eredménye is meglett. Közülük a pszichiátriai szakrendelés egyik dolgozójánál állapítottak meg koronavírus-fertőzést – írta a Paksihirnok.hu. Dr. Bodnár Imre elmondta, hogy a szakrendelés működését várhatóan két hétre felfüggesztették, és teljes körű fertőtlenítő takarítást végeznek.

A másik fertőzött a Paksi Gyógyászati Központ a gyógyfürdő részlegének a dolgozója, ezért az intézményegységet határozatlan időre bezárták. – A kontaktkutatás elindult, az érintett munkavállalók azonnal karanténba kerülnek – mondta dr. Bodnár Imre, aki kérte a lakosságot, hogy csak indokolt esetben keressék fel a gyógyászati központot.

Borítóképünkön Szabó Péter polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában