Megmérik a testhőt a művelődési központban

TN

Fotó: Shutterstock

A Szekszárdi Közművelődési Szolgáltató Nonprofit Kft. intézményeiben, így a Babits Mihály Kulturális Központban, a Művészetek Házában, valamint a Placcon egy-egy rendezvény, program kezdete előtt – a közönség, valamint munkatársaik egészségének védelme érdekében – október 20-tól érintésmentes kézi hőmérővel mérik az érkezők testhőmérsékletét – tette közzé az nkft.

Amennyiben a mért testhőmérséklet 37,5 °C vagy annál magasabb, úgy a mérést 10 perccel később megismétlik, és ha a második mérés során is annyi vagy annál nagyobb a mért hőmérséklet, a látogató nem léphet be intézménybe. Az a látogató, aki emiatt nem vehet részt a programon, az eseményt követő 30 napon belül visszaválthatja jegyét a pénztárban.

Arra kérnek mindenkit, hogy a programokra már legalább fél órával korábban érkezzenek, hogy a testhőmérséklet mérése során elkerülhető legyen a torlódás, valamint tartsák a legalább másfél méteres fizikai távolságot. Emellett, ha tüneteket tapasztalnak magukon, nem érzik jól magukat, inkább maradjanak otthon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában