helyreigazítás

2020.11.03. 09:30

Nem a frakció vezetője szólalt fel a témában

TEOL

Fotó: Kiss Albert

A Változnak a házasságkötés szabályai Szekszárdon című, október 29-én megjelent cikkünkben egy félreértés folytán valótlanul állítottuk, hogy Bomba Gábor, az ÉSZ frakcióvezetője azt mondta volna az októberi közgyűlés ülésén a költségvetés módosításával kapcsolatos napirendi pont tárgyalásakor a létszámstoppal kapcsolatban, hogy „nagyobb áldozatokat is el kell szenvedni az aktuális helyzetben. Egyébként is, más városokban még nagyobb leépítések voltak”.

A valóság ezzel szemben az, hogy Bomba Gábor az említett napirendi ponthoz csupán egyetlen alkalommal szólt hozzá, amikor a GVB elnökeként a költségvetés módosításáról szóló javaslatot elfogadásra javasolta a közgyűlés számára. A létszámstoppal kapcsolatban a közgyűlés álláspontja egységes volt, a döntést egyhangúlag, tizennégy igen szavazattal hozták meg, az ezzel kapcsolatos határozati javaslat sem Bomba Gábor előterjesztése volt. Hibánkért az érintett képviselőtől és olvasóinktól egyaránt elnézést kérünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában