jótékonyság

2020.11.04. 09:30

Rengeteg felajánlás érkezett a jótékonysági árverésre

Steinbach Zsolt

Fotó: Mártonfai Dénes

Böde Dániel és a Sztárban sztár című műsor résztvevői is tettek már felajánlást a Tolnai Családsegítő Központ (cssk) által koordinált jótékonysági akció kapcsán.

Megírtuk: kilenc tolnai szervezet – az önkormányzat, a Háló közalapítvány, a helyi Karitász csoport, a KÉSZ, a Civil Voks, a családsegítő központ, a kulturális központ, a Vöröskereszt és a gimnázium – jótékonysági árverést hirdetett, a Tedd szebbé a karácsonyt! akció keretében. A járványhelyzet miatt jótékonysági rendezvények lebonyolítására most nincs lehetőség, ezért találták ki ezt a típusú gyűjtést. Szeptember végétől várták azokat a relikviákat, felajánlásokat, amelyekre majd licitálni lehet. A befolyó pénzt hátrányos helyzetű gyerekek megajándékozására fordítják.

A felajánlások száma minden várakozást felülmúlt – derült ki Székelyi Anikó, a cssk vezetőjének tájékoztatásából. Eddig mintegy 180 tételnyi ajándék érkezett. Böde Dániel és a KSC Szekszárd női kosárlabda csapata dedikált mezt küldött. A tolnai kötődéssel is bíró Lajtai Kati énekes, a Sztárban sztár című műsor énektanárának közbenjárására a produkció közreműködői közül Pély Barna, Köllő Babett, Péter Szabó Szilvia is tett már felajánlást. Az ajándékok között van Dárdai Pál futballcipője is. Rengeteg tolnai és környékbeli vállalkozás, magánszemély, civil szervezet, elszármazott és helyi művész is adakozott. A felajánlott értékek között vannak műtárgyak, dísztárgyak, élelmiszerek, szolgáltatások, műszaki cikkek és egy sor egyéb hasznos dolog. A gyűjtés a héten zárul. Licitálni a Családsegítő Központ Tolna Facebook oldalon lehet majd, az árverés november 18-tól 25-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában