fejlesztés

2020.11.19. 18:10

Tovább szépül a város arculata

Szeri Árpád

Fotó: Facebook

Filóné Ferencz Ibolya polgármester és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a hét közepén megtekintette a hamarosan elkészülő Perczel-kúria, valamint a sportpálya létesítményeinek felújítását, építését, amelyekre a kormány másfél milliárd forintot biztosított. A helyszínek bejárását mutatják a legnagyobb közösségi portálon " target="_blank">megtekinthető felvételek. A munkák eredményét bemutató fotók látványosan tanúsítják Bonyhád arculatának további szépülését.

– Valóban a beruházások végéhez érkeztünk – mondta Filóné Ferencz Ibolya. – Azt sajnálattal nyugtázzuk, hogy most, az ismert körülmények miatt, nem tudjuk a város lakosságával együtt átvenni a létesítményeket. Ezt tavaszra tervezzük, méltó körülmények közepette.

Mint arról már beszámoltunk, Potápi Árpád János a legnagyobb közösségi portálon megjegyezte: – Bonyhádiként örülök, országgyűlési képviselőként pedig büszke vagyok arra, hogy méltó környezetet kap a Perczel-kúria és a valamennyi mozogni vágyót, családot kiszolgáló sportpálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában