tanácskozás

2020.11.03. 12:30

Závodon tanácskozott a Völgységi Önkormányzatok Társulása

Szeri Árpád

Forrás: Shutterstock

Ezúttal Závodon, a Váradi Antal Civilházban tartotta tanácsülését a Völgységi Önkormányzatok Társulása. A 2004 óta működő szerveződés a bonyhádi járás huszonöt településén társulási összefogásban lát el kötelező és önként vállalt önkormányzati feladatokat. A Filóné Ferencz Ibolya elnökletével ülésező, polgármesterek alkotta testület ez alkalommal hat előterjesztésről döntött és valamennyinek zöld utat adott.

A résztvevők többek között elfogadták a Bonyhádi Gondozási Központ szakmai beszámolóját és alapító okiratának módosítását. Döntöttek a 2021. évi belső ellenőrzési feladatok ellátásáról és az „Összefogás” Közhasznú Alapítvány, valamint a Társulás közötti feladatellátási szerződés módosításáról.

Az ülés végén László Attila, Závod polgármestere köszöntötte a jelenlévőket, bemutatta a községet és örömét fejezte ki, hogy ezúttal Závod lehetett a csapat vendéglátója. Ezt követően Szűcs Sándor, Zomba polgármestere szólalt fel. A település vezetője meghívta a társulást, hogy novemberben náluk tanácskozzanak.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában