A Covidról is szólt a PTE konferenciája

T. N.

Természet és felelősség címmel könyvbemutatóval egybekötött szimpóziumot tartottak a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából. A tanácskozáson a környezettudatos gondolkodás pedagógiai és etikai alapjaival foglalkoztak az előadók, akik közül többen kitértek a Covid–19 járvány társadalmi és gazdasági hatásaira is. A rendezvényt a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal támogatta.

Előadást tartott prof. dr. Szécsi Gábor és dr. Tóth I. János a kötet szerkesztői és szerzői, valamint dr. Karikó Sándor és dr. Márfai Molnár László szerzők. Az ugyancsak szerzőként publikáló prof. dr. Szabó Tibor írásban megküldött gondolatait Laczikó Luca egyetemi hallgató tolmácsolta. A rendezvény résztvevőinek többsége online kapcsolódott a programba, tájékoztatott közleményében az egyetemi kar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában