ittasan dulakodott

2020.12.29. 12:30

Megütötte a szálló szociális ügyintézőjét

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

A Szekszárdi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy 30 éves szekszárdi férfival szemben, tájékoztatott dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádlott június 10-én este ittas állapotban kereste fel a hajléktalanszállót. A bejáratnál azonban az ekkor szolgálatot teljesítő szociális ügyintéző közölte vele, hogy a járványügyi helyzetre és az ezzel kapcsolatban érvényben lévő szabályokra tekintettel már nem tudja fogadni.

A vádlott ekkor megrántotta a bejárati ajtó előtt lévő rácsot, rögtön belépett az épület előterébe, és legalább egy alkalommal a jobb szeme alatt megütötte az ügyintézőt, majd dulakodni kezdett vele. A sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A vádlottal szemben az ügyészség a korábbi próbára bocsátás megszüntetése mellett, halmazati büntetésként végrehajtásában felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés büntetés kiszabását, a felfüggesztés idejére pedig pártfogó felügyelet elrendelését szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában