pénzügyi webinárium

2020.12.14. 15:30

Webinárium: Az élet mindig drága

TN

Forrás: Shutterstock

Az élet mindig drága címmel az UniLife és a Diákhitel Központ Zrt. pénzügyi webináriumot rendez. Céljuk, hogy a hallgatók képben legyenek, milyen lehetőségeik vannak a pénzügyek terén, és ezeket hogyan használhatják ki a legjobban. A webináriumot, melynek témája a pénzügyi tudatosság, december 14-én 16.30-tól nézhetik meg az érdeklődők a rendezők Face­book- és Videa-felületein. Fő kérdéskör: Hogyan gazdálkodj az egyetemi évek alatt, avagy pénzről beszélünk érthetően. Az esemény főtámogatója a Diákhitel Központ Zrt.

A webinárium Pintér Lívia, az UniLife főszerkesztőjének köszöntőjével kezdődik 16.30-kor, melyet négy előadás követ, végül körkérdésekkel zárul az esemény. A webinárium előadói: Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója, Bernáth Julianna, a Pénziránytű Alapítvány oktatási igazgatója, Terták Elemér közgazdász, a Pénz7 pénzügyi kultúra nagykövete, Márkus Attila oktatási szakértő, a Diákhitel Központ regionális képviselője és a hallgatók képviseletében jelen lesz Murai László, a HÖOK elnöke.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában