nyeremény

2021.01.08. 11:30

Átvehették a győztesek a nyereményeiket

Átvették nyereményeiket a Gyermekmosoly 2020 második, printfordulója nyertesei.

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

Az első helyezett a 4-7 éves korcsoportban Scherczer Diána, Györkönyről, 347 szavazatot kapott, díja 15 ezer forint értékű Libri könyv­csomag. A kislány kicsit félénk volt a fotózáson, pedig már 2018-ban is indult versenyünkön, akkor a 0–3 éves korosztályban a második helyen végzett.

Édesanyja, Scherczer-Papp Csilla lapunknak elmondta, Diána amúgy nem szégyenlős, és amikor megtudta, hogy az idén első lett, nagyon is örült.

– Egész Györköny, idősek, nyugdíjasok is gyűjtötték számára a szavazatokat, amit ezúton is köszönünk mindenkinek – tette hozzá.

A második helyen a szekszárdi László Katalin végzett 305 szavazattal. A jutalma 11 ezer forint értékű Libri könyv­csomag. Az édesanyja, Lászlóné Farkas Mária elmondta, kislányának ez az első ilyen versenye, és ő is nagyon örült, hogy nyert és díjat kap.A harmadik helyet a györei testvérpár tagjai, a hatéves Sebestyén Gábor és a négyéves Sebestyén Levente szerezte meg 45-45 szavazattal. Ők mindketten 8-8 ezer forint értékű Libri könyv­csomagot kaptak. A testvérpár az online versenyünkön holtversenyben a harmadik helyezést érte el. Édesanyjuk, Sebestyén-Fábián Mónika elmondta, gyermekei nem számítottak arra, hogy újra nyernek, és velük együtt ők is meglepődtek. A szelvényeket a rokonság segítségével gyűjtötték össze.

Fotó: Makovics Kornél

A 0–3 éves korcsoportban az első helyet a zombai Fejős Csanád Olivér szerezte meg 443 szavazattal, nyereménye tizenötezer forint értékű Libri könyv­csomag.A kisfiú az első fordulóban a második helyezett volt korcsoportjában. A nagymamája Angliából kérte, hogy unokája induljon a versenyen.

– Számítottunk az első helyre, mert a családunkhoz tartozó Udvari Mónika kozmetikus rengeteg szelvényt gyűjtött össze, és a zombai lakosoktól is nagy támogatást kaptunk – mondta lapunknak a kisfiú édesanyja, Dudar Mónika.

A második helyezett Árva Szonja Bella Dombóvárról 87 szavazattal. Díja tizenegyezer forint értékű Libri könyv­csomag.

– Nagyon örültünk, hogy sikerült nyernünk, nagyon bíztunk a verseny második fordulójában – mondták lapunknak a kislány szülei, Homoja Krisztina és Árva Zoltán, és elárulták, gyermekük legjobban a zenét szereti.

A harmadik helyen a szekszárdi Kovács Szófia Maja végzett 58 szavazattal, jutalma nyolcezer forint értékű Libri könyvcsomag. – Számítottunk a helyezésre, és örültünk neki. Szofi 3 éves, és már szerda óta mondogatja, hogy jövünk a fotózásra, és kap ajándékot. Ezúton is köszönjük a Papának és a Keresztpapának, akik nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy nyerhessen – mondta lapunknak édesapja, Kovács László Péter.

Az online verseny feltöltött gyermekfotóira 29.968 szavazatot adtak le az olvasók. A második fordulóban szerkesztőségünkbe több mint ezerötszáz szavazószelvény érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában