ingatlan

2021.01.28. 15:30

Csúszós járdákra figyelmeztetett

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Minden ingatlantulajdonos köteles gondoskodni az ingatlana előtti, és az ingatlan megközelítésére szolgáló járda, a járda hiányában pedig egy méter széles területsáv hóeltakarításáról, síkosságmentességről, hívta fel a figyelmet Vígh László, Tolnanémedi polgármestere. Hozzátette, hogy ha szükséges, naponta több alkalommal fel kell hinteni az ónos esőtől, jégtől, letaposott hótól síkossá vált járdát.

Arra kért minden érintettet, hogy időben végezze el a síkosság-mentesítést és mindaddig folytassa, amíg arra szükség van a balesetek elkerülése érdekében.

A polgármester tájékoztatása szerint a letakarított havat úgy kell elhelyezni, hogy az másokat ne zavarjon, illetve a bekövetkező olvadáskor a víz elfolyását ne akadályozza. A településvezető felhívta a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a parkolási szabályokat a téli havas időszakban pontosan tartsák be, ezzel elősegítve a közterületi gépi hóeltakarítást.

Akinek tehát lehetősége van a kerítésén belül parkolni, lehetőleg ne tárolja közterületen a gépjárművét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában