Klasszikusok

2021.01.16. 12:30

Hangoskönyvet készítettek a gyengénlátóknak

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Hangoskönyv 2020 címmel adott ki CD-t a Polip Ifjúsági Egyesület a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete tagjai számára. Az ifjúsági szervezet elnökétől, Letenyeiné Mráz Mártától megtudtuk, ezzel szeretnének örömet szerezni a vak és gyengénlátó sorstársaknak, felidézve a magyar klasszikus irodalom gyöngyszemeit.

A kiadvány elkészítésében az I. Béla Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola, a Csizmazia Alapítvány a Jövő Ígéretes Gyermekeiért és a Szekszárdi Ifjúsági Önkormányzat működött közre a Polip Ifjúsági Egyesület koordinálásával. Verset mondanak: Berta Attila, Csizmazia Dóra, Csizmazia Ferencné, Gerőfi Vanda, Halasi Lőrinc, Horváth Réka, Kertész Zoltán, Fáncsi Balázs, Főglein Liza Kató, Orsós Anita Amanda, Radó Bertalan, Schöck Huba, Sebestyén Adrienn, Staub Bodza, Szél Eliza, Tornai József András, Varga Panna. Örömzenél az I. Béla Gimnázium Zeneműhelye. A kiadvány elérhető a www.polip­ifjusag.hu oldalon is.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában