A Munkácsy utcai tagóvodában lesz gyermekfelügyelet

TN

Megnyugtató hír a kisgyermekes szülők számára, hogy lesz gyermekfelügyelet a tavaszi szünet végéig a paksi óvodásoknak. Ebben az időszakban az ügyeletben dolgozó óvodapedagógusokat és a Paksi Bóbita Bölcsőde munkatársait is tesztelni fogják koronavírusra – ismertette Szabó Péter polgármester a TelePaks híroldalon.

Az igényfelmérést már elvégezték a hivatal munkatársai és az óvodapedagógusok. A szülők által jelzett igények szerint elegendő erre a hétre a Paksi Napsugár Óvoda Munkácsy utcai tagóvodáját kinyitni, és ott egy csoportban biztosítani a gyermekfelügyeletet.

Paks polgármestere azt is hozzátette, hogy április 7-ig szándékozik biztosítani a paksi óvodákban az önkormányzat a felügyeletet, amelyet az ide vonatkozó kormányrendelet szerint a szülőnek vagy törvényes képviselőnek kell kérelmeznie és csak a legszükségesebb esetben (különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel) vehető igénybe.

A városvezetés természetesen nagyon fontosnak tartja mind a gyermekek, mind az önkormányzati munkavállalók egészségét, ezért a nyitvatartó Paksi Bóbita Bölcsőde, valamint az ügyeletet adó tagóvodák dolgozóit hetente tesztelik koronavírusra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában