mutatjuk, hol és mikor

2021.03.18. 18:10

Lezárnak két vasúti átjárót Pakson

TN

20210318_Vasuti átjáró korszerűsités. Árvíz utcai kereszteződés_Paks_Molnár Gyula_TN

Fotó: Molnár Gyula

A Paksi Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a hétvégén két vasúti átjárót zárnak le a hatos számú főút mellett. A lezárások az alábbi helyszíneken, az alábbi időpontokban valósulnak meg.

A negyvenkettes számú vasútvonal Paks, Árvíz utca kereszteződésében lévő útátjáró építési munkálatai miatt a vasúti átjárót teljes szélességben lezárják március 20-án reggel hét és délután öt óra között, illetve március 21-én reggel hét és délután öt óra között szintén. A lezárás alatt a gyalogosok közlekedése biztosított lesz. A lezárás idején a jelzőlámpás forgalomirányítású csomópont programja nem módosul.

Az Árvíz utcai kereszteződés Fotó: Molnár Gyula

A negyvenkettes számú vasútvonal egy másik szerelvényénél Paks, Révhez vezető út kereszteződésében lévő útátjáró átépítési munkálatai miatt a vasúti átjáró lezárására kerül sor az alábbiak szerint: március 18-án reggel nyolc és délután hat óra között – félpályás zár. Március 18-án délután hat és március 19-én reggel hat között – teljes zár. Március 19-én reggel hat és délután hat óra között – félpályás zár. Március 20-án reggel hét és délután hat óra között – félpályás zár. Március 21-én reggel hét és délután hat óra között – félpályás zár. Március 22-én reggel hét és délután hat óra között – félpályás zár.

Március 22-én délután hat és március 23-án reggel hét óra között – teljes zár. Március 23-án reggel hét és délután hat óra között – félpályás zár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában