villanyszünet

2021.04.20. 16:09

„Távolítsák el a szekszárdi sportcsarnok igazgatóját!”

Kikapcsolják a villanyt Szekszárdon, a sportcsarnokban – mondta a tőle már többször tapasztalt, mondhatni megszokott harciassággal tartott sajtótájékoztatóján Szabó Balázs, a Szegzárdi Városvédők elnöke.

Szepesi László

Forrás: a szerző felvétele

A tájékoztatót ez alkalommal a sportcsarnok igazgatójának ötletére készült, cseppet sem impozáns petanque pálya mellett tartotta. Itt mondta el, hogy a sportcsarnok igazgatója a villanyszünetről levélben tájékoztatta az intézményt használó sportegyesületeket.

Teljesen megdöbbentő, folytatta, hogy éppen akkor, amikor a járvány miatt nincsenek rendezvények, nincsenek nézők a csarnokban, nem tudja a sportcsarnok kifizetni a villanyszámlát. Annak ellenére, hogy az intézmény most eleve évi 30 millió forinttal többe kerül a városnak, mint került a korábbi, tavaly elküldött igazgató idejében.

Beszélt arról is, hogy a létszámstop idején az új igazgató további embereket vett fel, olyanokat is, akik nem sok munkát végeznek. Ez is növeli nyilván a költségeket, miként az a sok millió forint is, amelyet jogászoknak, ügyvédeknek fizet, mikor villanyszámlára nincsen pénz.

Ezért, mondta, követelik Szekszárd polgármesterétől, hogy ennek vessen véget, távolítsa el a posztjáról ezt az igazgatót, és az őt körülvevő hozzá nem értő, így felesleges embereket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában