szekszárd

2021.04.23. 10:27

Újra betér a 4-es busz a Kőrösi Csoma Sándor utcába

TEOL

20210326 Szekszárd Hamarosan elkezdik az ivóvízvezetékek cseréjét négy szekszárdi utcában. A munkaterületet ma délelőtt adták át sajtónyilvános eseményen, amelyen a kivitelezőkön kívül Szekszárd alpolgármestere, Gyurkovics János is részt vett. Fotó: Kiss Albert KA Tolnai Népújság

Fotó: Kiss Albert

A Mérey utcában zajló ivóvízvezeték-csere miatt a 4-es számú helyi járat megváltozott útvonalon közlekedik egy ideje, nem érintve a Kőrösi Csoma Sándor utcai megállót. A szekszárdi önkormányzat a beruházás kezdete óta folyamatosan egyeztetett a Volánbusz Zrt.-vel, hogy az érintett helyi járatra az építkezés ellenére a Kőrösi Csoma Sándor utcai megállóban is fel- illetve leszállhassanak az utasok, minél kisebb kényelmetlenséget okozva így az ott lakóknak. A tárgyalások eredménye, hogy április 26. hétfőtől a kora reggeli és esti időszak kivételével napközben újra bemennek a buszok a Kőrösi Csoma Sándor utcába – tájékoztatott közleményében a városháza pénteken.

Az ivóvízvezeték-csere építési munkálatai miatt a busznak meg kell fordulnia az utcában, ehhez az önkormányzat segítő személyzetet biztosít.

A Kőrösi Csoma Sándor utcai megállót érintő járatok 2021. április 26-tól:

Bottyán hegy – Szent István tér – Autóbusz Állomás útvonalon

Munkanapokon: a 6:20-kor induló járattól kezdve a 17:35-kor induló járatig bezárólag az összes járat.

Hétvégén és ünnepnapokon: a 6:35 perckor induló járattól kezdve a 17:35 perckor induló járatig bezárólag az összes járat.

TESCO Áruház – Szövetség utca/Autóbusz Állomás-Szent István tér-Bottyán-hegy útvonalon

Munkanapokon: a 6:30 perckor induló járattól kezdve a 18:10 perckor induló járatig bezárólag az összes járat.

Hétvégén és ünnepnapokon: a 7:10 perckor induló járattól kezdve a 17:10 perckor induló járatig bezárólag az összes járat.

https://www.teol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ivovizvezetekek-cserejet-vegzik-el-eloszor-negy-szekszardi-utcaban-3574174/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában