osztöndíj

2021.05.05. 15:30

A fiatalok hónapjával folytatódik a program

Májusban a fiatalok hónapjával folytatódik a Nemzetpolitikai Államtitkárság tematikus éve – adta hírül közösségi oldalán Potápi Árpád János.

V. B.

Forrás: Shutterstock

Fotó: nd3000

A Miniszterelnökség államtitkára, a bonyhádi–dombóvári térség országgyűlési képviselője emlékeztetett: április a tanulás hónapja elnevezést kapta. Ennek részeként meghirdették a külhoni magyar jogászoknak szóló dr. Szász Pál-ösztöndíjprogramot. Megjelent a kárpátaljai magyarság digitális felzárkóztatását célzó felhívásuk. Folytatták a határon túli pedagógusoknak szóló Sakk­játszótér és Sakkpalota online képzéseket.

Az idei év egyik legnagyobb eseményeként meghirdették a Nemzeti Újrakezdés Programot. Elindították az erdélyi mentorprogramot, amelyben több mint 30 erdélyi nagyvállalkozóból képeznek szakmai vezetőt a kis- és középvállalkozókat segítve. Magyar szemmel címmel fotópályázatot hirdettek a Kárpát-medencében, anyaországban és diaszpórában élő magyarság számára, amelynek célja, hogy bemutassák a minket körülvevő csodákat és azt, hogy mit jelent számunkra az újrakezdés.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában