pályázat

2021.05.18. 19:10

Felújításra és beszerzésre is lesz pénz Tolnán

Sikeresek voltak a tolnai önkormányzat által a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványhoz (JETA) benyújtott pályázatok.

S. K.

Forrás: TN

A város bruttó mintegy 7 millió forint támogatást nyert el egy ágaprítógép beszerzésére. A berendezéssel előállított aprított faanyagot önkormányzati intézmények fűtésére használják fel. A gép beszerzési ára bruttó 7,8 millió forint, melyhez az önkormányzat az elnyert pályázati támogatáson felüli nagyjából 800 ezer forintot önerőként biztosítja.

A JETA szintén érdemesnek tartotta támogatásra a tolnai és a mözsi ravatalozók felújítására, pontosabban a ravatalozók előtetőjének kialakítására benyújtott önkormányzati kérelmet.

A tolnai ravatalozó előtetőjének kivitelezése a becslések szerint bruttó 4,3 millió forintba, a mözsié pedig mintegy 3,9 millió forintba kerül, a kettő költsége együtt tehát körülbelül 8,2 millió forintra taksálható. A térségfejlesztési alapítvány a benyújtott igénynek megfelelő 5,94 millió forint pályázati támogatást ad, míg a város ehhez hozzávetőleg 2,2 millió forint önerőt biztosít.

Borítóképünk illusztráció

Címkék#JETA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában