Gyermeknap

2021.05.29. 20:30

Körbe járt a gyermeknapi kisvasút

Sz. Á.

Fotó: Mártonfai Dénes

Kisvasút várta szombaton délelőtt a nebulókat a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében. A gyermeknapi meglepetés nagy sikert aratott a legifjabb korosztály körében. A mini vagonokban csakhamar apró utasok foglaltak helyet és a piros mozdony máris indult, körbe-körbe. A kicsiket természetesen elkísérték a szülők is, tőlük az intézmény azt kérte, hogy valamennyien rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, ennek meglétét a központ munkatársai ellenőrizték.

Nemcsak a kisvasút vonzotta a látogatókat. Sokan tekintették meg az Agóra Moziban a matiné vetítéseket. Itt a korosztály számára közkedvelt animációs filmek peregtek a vásznon. A vasárnapi folytatás iránt is jelentős érdeklődés mutatkozott. A helyek elfogytak a Varázsasztalnál, azaz Tihanyiné Kismődi Rita kreatív kézműves foglalkozásán, és nagy tapsot kapott a Csurgó zenekar vidám műsora is.

– Két napnyi szórakozásban lehetett részük a gyermekeknek, akik erre a közösségi élményre már igazán rászolgáltak – fogalmazott Gödrei Zoltán, az intézmény kommunikációs vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában