Paks

2021.05.30. 10:00

Színezőfüzetet is nyerhet, aki ügyes

K. K.

Az idei gyermeknapra Paks Város Önkormányzata még nem szervezhetett kellő biztonsággal tömegrendezvényt, viszont így is készült egy meglepetéssel.

Frissen a nyomdából érkezik gyermeknap alkalmából az első Paksi Színezőfüzet, melyben kiszínezhetik a Sárgödör tér présházait és tulipánjait, a Lussoniumhoz vezető levendulák sorát vagy éppen az Atom téri Paks betűket, háttérben a kisvasúttal. Megtalálják benne a Makovecz-templom tornyait a virágzó cseresznyefák között és elrejtették a lakótelep vízilovát is.

Ehhez kapcsolódóan a szervezők képeket rejtettek el az Atom téren és annak környékén. Arra kérik a kalandvágyó gyermekeket, hogy kutassák fel mind a tizenkét fotót és fejtsék meg, vajon mi van rajta, s melyik sorszám, milyen helyi látványosságot rejti.

Aki mind a tizenkét képet megtalálta és elküldi a helyes megoldásokat a [email protected] címre, az hazavihet egyet az első Paksi Színezőfüzetből a város ajándékaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában