díjátadó

2021.06.02. 13:49

Átadták az Év Turistaháza díjat Lengyel-Annafürdőn – videó!

Átadták az Év Turistaháza 2021 díjat szerda délután Lengyel-Annafürdőn.

Vizin Balázs

Fotó: A szerző felvétele

A pályázat kapcsán meghirdetett internetes szavazáson összesen 8442 voks érkezett a „versenyben” lévő tíz turistaházra. Szoros hajrában végül az Annafürdő Vendégház nyert 1924 vokssal. A szerda délután megtartott díjátadón többek között Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője is részt vett.

A térség turisztikai, kulturális, természeti és gasztronómiai értékeinek felkarolása mellett legjelentősebb tevékenysége a környezeti nevelés és az erdészeti erdei iskola működtetése. – Az Annafürdő Vendégháztól 6 km-re, szintén csodás erdei környezetben található a Szentkúti kunyhó-Ökoház, amely a kormány támogatásával újulhatott meg – mondta Potápi Árpád János.

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ első alkalommal 2020-ban hirdette meg az „Év turistaháza” pályázatot, melyen a nagyközönség bevonásával keresik meg Magyarország kedvenc vendégházát.

[embed]https://www.facebook.com/watch/?v=1659035277631437[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában