kínálat

2021.06.13. 07:54

Még borsos a borsó ára a szekszárdi piacon, de az eper akciós

Élénk volt a szekszárdi piac, újdonságnak számított az újkrumpli és a cukorborsó is. Az újkrumpli kilóját 250 forinttól 590 forint között lehetett megvenni szerdán.

M. I.

2021.05.08 Szekszárd. Bőséges a kínálat a szekszárdi piacon. Fotó: Makovics Kornél

Minél nagyobb szemű volt a burgonya, annál többet kértek érte. Eperből dömping volt, kilóját volt ahol 1300 forintért kínálták. A héjas cukorborsónak is többféle ára volt, a kistermelők adták drágábban, közel ezer forintért kilóját, a kereskedők 750 forintot kértek érte. A paprika és a paradicsom ára is mérséklődik, a paradicsom az olcsóbb, 500 forint kilója, míg a paprikáért 850 forintot kértek.

Kovászos uborkának valót is kínáltak, kicsit drágán, kilóját 560 forintért, viszont kaprot csak kevés helyen lehetett hozzá találni. A káposzta, kelkáposzta, karfiol ára egyre alacsonyabbra csúszik, 300 és 500 forint között kínálták ezeknek a zöldségeknek kilóját. A paprika- és paradicsompalántákat akciósan árulták, darabjáért 100 forintot kértek. Ugyancsak akciósak voltak a virágpalánták is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában