fórum

2021.07.08. 12:30

Fórumot tartottak a munkavállalóknak

Kalmár Klaudia

20200630 Paks A Paksi Társadalmi Tanács ülése fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet képen: Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter

Forrás: MW-archívum

Fotó: Havran Zoltán

Süli János, a Paks II. projektért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalán osztotta meg, hogy visszatértek a régi kerékvágásba, mostantól az egész állomány személyesen vesz részt a munkában a Paks II. Zrt.-nél. – A mai világban elengedhetetlen a gyors reagálás a folyamatos változások miatt. Mi pedig, akik Paks II. megvalósításán dolgozunk, ebből jelesre vizsgáztunk.

A Paks II. Zrt. Munkavállalói fórumán felidéztük, hogy csaknem másfél éve jó ütemérzékkel jött létre a Pandémia Elleni Védekezés Helyzetkezelési Csoport, majd tértünk át az otthoni munkavégzésre. Azonban végre minden visszatért a régi kerékvágásba: az egész állomány személyesen vesz részt a munkában. A célunk változatlan, ugyanazt akarjuk, mint a visegrádi országok és Szlovénia, Románia, illetve Franciaország: az atomenergia is kapjon helyet az unió zöldprogramjában, Brüsszel döntsön technológia-semlegesen, szakmai alapon, összhangban az Európai Bizottság független tudományos tanácsadó-testületének, a Közös Kutatóközpontnak az elemzésével – írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában