Bonyhád

2021.07.09. 14:00

Gellei Imrével lehet a döntőt megnézni

V. B.

A londoni Wembley Stadion hangulatát ugyan nem tudják visszaadni, de reményeik szerint így is nagy élmény lesz a város rendezvényterén közösen megnézni az idei labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjét vasárnap.

Este nyolc órától várják a szervezők a bonyhádiakat Gellei Imrével, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányával – és persze a focimeccsek elmaradhatatlan italával, azaz hűsítő sörrel, amelyre mindenkit vendégül látnak, ameddig a két hordóból az utolsó csepp is elfogy.

Az angol–olasz párharc előtt, a félidőben és a mérkőzést követően a szervező Colonia Alapítvány jóvoltából Gellei Imrével lesz közönségtalálkozó, beszélgetés. Gellei Badacsonytomajban született, ifjú éveit a Vasútépítő Törekvés (1964–1968), majd a MÁV TIAC (1968–1969) és a Honvéd Szamuely SE-ben töltötte. Főiskolai hallgatóként a TFSE csapatában játszott, pályafutását a NIKE Füzfői AK együttesében zárta le, huszonhét évesen. Ezután kezdődött új karrierje, edzőként. Többek között erről is szó lesz majd a vasárnapi programon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában