Paks

2021.09.03. 18:28

Jó hangulatú családi nap tartott a Mezőföldvíz Kft.

Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Családi napot szervezett Pakson a Mezőföldvíz Kft., Tolna megye 47 településének ivó- és szennyvíz elvezetéséért felelős szolgáltatója. A társaság megalakulása óta visszatérő rendezvényen találkozik évről évre a teljes ellátási területen dolgozó valamennyi munkatárs és családtagja. A paksi ürgemezei strand területén megtartott programra idén az időjárás miatt a vártnál kevesebben érkeztek, ám a hangulatra ezúttal sem lehetett panasz – tudta meg lapunk Hanol Jánosné szervezési és kommunikációs osztályvezetőtől.

A résztvevők pingpongversenyen, csocsóbajnokságon és főzőversenyen is összemérhették ügyességüket. Egyszerre öt bográcsban főttek a finomságok, az első helyet Ratting János, a központ műszaki igazgatója nyerte el töltött káposztájával. A legkisebbeket külön programmal várták, akinek kedve volt, meg is fürödhetett a strand medencéiben. A cég évente jubileumi jutalmakat ad át a víz világnapja alkalmából dolgozóinak, amelyet idén a járványhelyzet miatt a szokásos időpontban nem tudtak átadni, ezért a családi napon köszöntötték őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában