Paks

2021.09.30. 12:00

Szűrővizsgálatok és ünnepi műsor az időseknek

TEOL

Pakson már hagyomány, hogy a város az idősek világnapján programokkal fejezi ki tiszteletét és megbecsülését a településen élő szépkorú polgárai felé – olvasható a városháza közleményében. Október elsején, pénteken délelőtt a Paksi Gyógyászati Központ munkatársainak közreműködésével az érdeklődők egészségügyi vizsgálatokon és szűréseken vehetnek részt: lesz laborszűrés, testzsírszázalék-mérés és táplálkozási tanácsadás, frissítő masszázs és gyógytorna, melyre a vizsgálat napján 7.30-tól kérhető regisztráció a helyszínen.

A városi ünnepségre 17.00 órakor kerül sor a Csengey Dénes Kulturális Központban. Szabó Péter polgármester ünnepi köszöntőjét köveetően Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és koncertzenekara, valamint Zalatnay Sarolta lép színpadra. Az ünnepi műsort követően a város állófogadásra látja vendül idős polgárait. A belépés díjtalan, de belépőkártyához kötött, melyet a kulturális központ jegypénztárában lehet kiváltani csütörtökön 18.00 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában