kitüntető cím

2021.09.21. 15:30

Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el Paksot

Városmarketing Gyémánt Díjjal jutalmazta a paksi önkormányzatot a Magyar Marketing Szövetség – adta hírül a TelePaks.

TN

a20210201_E-busz_Paks_Molnár Gyula_TN

Fotó: Molnár Gyula

A településvezetés idén immár nyolcadik alkalommal érte el a legmagasabb elismerést az Atomváros-zöldváros: elektromos buszok Pakson nevezésével városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai kategóriában. Emellett a településvezetés azon törekvését is értékelték a díjjal, amely a tömegközlekedés hatékonyságára és kihasználtságára vonatkozott.

– Az országban ez idáig egyedülálló pályázatot nyújtottunk be, arra építve, hogy mint ismert, február óta kizárólag elektromos buszok vesznek részt a városi tömegközlekedésben – számolt be a díj hátteréről ​Szabó Péter, Paks polgármestere, aki hozzátette, emellett olyan területeket is bevontak a tömegközlekedésbe, amelyek eddig kimaradtak.

Forrás: TelePaks

Szabó Péter polgármester szerint ezt részben azzal érték el, hogy a járműveket a helyi ismertebb épületek, nevezetességek képeivel díszítették, a járatok kapcsán pedig olyan marketingtevékenységet végeztek, melynek köszönhetően többen veszik igénybe a buszjáratokat.

Borítóképünkön: Paks városát elektromos buszok járják

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában