Gyermeklánc Óvoda

2021.10.29. 12:30

A nevelőmunka mellett időnként kell egy kis mulatság

Tolnai Népújság

Fotó: Beküldött kép

Az M6-Expressz zenekar vezetőjének, Jákob György felajánlásának köszönhetően a Szekszárdi Gyermeklánc Óvoda szüreti mulatságot szervezett a Szekszárdi Piac Placcon a szülői-nevelői közösség és az érdeklődő, táncolni vágyók számára. Mintegy nyolcvanan vettek részt a bálon, amelyen kiváló hangulatot teremtett a zenekar. A program bevételét a gyermekcsoportok fejlesztőeszközeinek, játékainak korszerűsítésére fordítja a nevelői közösség.

Az óvodavezető nyitotta meg a szakmai találkozót (Beküldött képek)

Október 20-án szakmai rendezvénynek adott otthont a Gyermeklánc Óvoda Perczel utcai székhelyintézménye. Az Oktatási Hivatal Kaposvári Pedagógia Oktatási Központ főosztályvezetője, dr. Kis Szilvia Zsuzsanna kérte fel az intézményt rendezvényhelyszínnek a járási óvodavezetők találkozójára, melyen maga is részt vett három munkatársával. A szakmai találkozóra több településről érkeztek óvodavezetők, s törvényi változásokról, továbbképzésekről, egyéb pedagógiai aktualitásokról szóló tájékoztató előadásokat követően a programot szakmai eszmecsere követte, ahol lehetőség nyílt fontos kérdésekről beszélgetni.

Borítókép: Hollendusné Bíró Anett intézményvezető köszöntötte a zenekart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában