pandémia

2021.10.19. 12:26

Magyar Mentésügyért Emlékéremmel ismerték el Csukle Tibort

Kitüntetést kapott Csukle Tibor, a Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. igazgatója.

Szepesi László

Forrás: MW-archívum

A napokban ünnepség volt Budapesten a Parlament felsőházi termében, Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és Dr. Latorcai Csaba János az Emberi Erőforrások Minisztérium közigazgatási államtitkára a Magyar Mentésügyért Emlékéremmel elismerte azt a munkát, amelyet a COVID-19 okozta pandémia leküzdésében a fűtőmű nyújtottak a mentőknek. A néhány kitüntetés egyikét Csukle Tibor vette át.

Pár éve, mikor a szekszárdi mentőállomást felújították, a fűtőmű már helyet adott nekik, most, mikor a világra rátört járvány ellen kellett felvenniük a harcot, természetesnek tartották, hogy segítenek. A mentők először a cég területén fertőtlenítették járműveiket, majd ott rendezhették be az esetleg fertőzöttek vizsgálására szolgáló állomást.

A méltatás így szólt: A pandémia okozta kihívások jelentőségét gyorsan felmérve, az igazgató fáradtságot nem kímélve segítette, segíti a mentők napi működését. Az előre nem látott feladatokat, a negatív irányba befolyásoló tényezőket soron kívül megoldotta, ezzel is lehetővé téve a zavartalan mintavételezési és mentesítő feladatok megoldását.

A pandémia okozta kihívások kezeléséhez egy konstruktív, innovatív személyt ismertünk meg Csukle Tiborban, aki hozzájárult és járul, hogy napi feladatainkat mindmáig biztonságosan és megfelelő körülmények között végezhessük – állt a méltatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában