Dombóvár

2021.10.25. 15:38

Nyolc elismerést osztottak ki a Szent Lukács-napon

Varga Szilvia

Fotó: A szerző felvétele

Lukács napján adtak át elismeréseket a Dombóvári Szent Lukács Kórház ünnepsége keretében, melyre Pintér Szilárd Dombóvár polgármestere mellett a Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetősége, valamint Dr. Oszvald Péter aneszteziológus főorvos is elfogadta a meghívást.

Nyolc elismerést adományozott a dombóvári kórház vezetősége, melyet dr. Kerekes László főigazgató, prof. dr. Papp Előd orvos igazgató, Benkő Tímea ápolási igazgató és F. Néber Ákos gazdasági igazgató adott át Tamás Juditnak, a Mozgásszervi rehabilitációs osztály vezető szakdolgozójának, dr. Dávidné Fischer Gabriellának, a Belgyógyászati mátrix osztály adminisztrátorának, Zilizi Árpádnénak, a Kardiológiai rehabilitációs osztály munkatársának, Oszkó Krisztinának, az Ápolási osztály osztályvezető ápolójának, Bán Csabának, az Informatikai osztály munkatársának, dr. Tóth Lajos szülész-nőgyógyásznak,- Právics-Balogh Mariannak, a Belgyógyászati mátrix osztály vezető ápolójának és Pappné Kozma Krisztinának, a Balassa János Kórház ápolási igazgatójának kitartó, odaadó, lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

A rendezvényen Dr. Oszvald Péter az Újraélesztés Világnapjához kapcsolódóan osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel és Pápai László tanítványai mutatták meg zenei tehetségüket az esemény zárásaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában