Jótékonysági focitorna

2021.10.02. 19:00

Sokszor háromezer forint az alapítvány számlájára

TEOL

Fotó: TEOL

Október 2-án immár harmadszor rendezett jótékony célú, meghívásos focikupát a gerjeni önkormányzat. A szombati, „3000-es torna” névre keresztelt esemény résztvevői – a Tolna Megyei Balassa János Kórház gyermekosztálya, majd szülészete támogatása után – ezúttal az intézmény „Fejlődésben hátráltatott gyermekek” Alapítványa számára gyűjtöttek pénzt, fejenként (legalább) háromezer forintot.

Romhányi Károly, Gerjen polgármestere, dr. Németh Csaba, a Balassa kórház főigazgató főorvosa és dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója megnyitóját követően kilenc együttes vetélkedett a tornagyőzelemért. A Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete (PADOSZ), a Paksi Ipari Park Nonprofit Kft. (PIP), a Tolna Megyei Önkormányzat, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, a Balassa kórház, a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás (TEIT) és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság mellett egy médiacsapat és a beszédes nevű Russian Paks Brigade mérkőzött meg egymással, két csoportban. A kupa döntőjét büntetőrúgásokkal a PIP nyerte a PADOSZ ellen, a harmadik hely a rendőrkapitányság csapatáé lett.

A tornagyőztes PIP Nkft. csapata
Fotó: Paks-Press

 

A sportszerű küzdelmet hozó jótékonysági torna díjátadóján az is kiderült, a résztvevők nem kevesebb mint 756.000 forintot gyűjtöttek az alapítvány számára. A rendezvény hangulatát a Walking Mama zenekar muzsikája emelte, míg a gyerekek az ugrálóvárat vehették birtokba.

Borítóképünkön: Romhányi Károly, Gerjen polgármestere (jobbról) nyújtotta át az adományozásról szóló oklevelet dr. Németh Csabának, a megyei kórház főigazgatójának

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában