illegális szemétlerakás

2021.11.22. 18:30

Vadászok találtak rá a veszélyes hulladékra Alsónyék határában

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock

Vadászok bukkantak rá még vasárnap Alsónyék határában, az erdő közelében arra a veszélyes hulladékra, amelyet ismeretlenek pakoltak le. Molnár István polgármester elmondta, hétfőn délelőtt tett feljelentést emiatt ismeretlen tettes, tettesek ellen. Huszonkilenc üres olajoshordót és tizenkét mosószeres edényt találtak a vadászok, miközben a vadászterületükre igyekeztek.

Annyit sikerült megtudni, valószínű, hogy az elkövetők szerb állampolgárok lehettek, akik először Szekszárdon, a homokbányánál tettek ki hasonló hordókat, de akkor egy arra kocogó férfi megzavarta őket, ezért visszarakták azokat az autójukba.

A polgármester elmondta, feljelentést tett a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, és a nyomozás elindult ismeretlen tettes ellen. Abban bíznak, hogy a Pörbölynél elhelyezett úgynevezett VÉDA közúti intelligens kamera rögzíthette az elkövetők autójának rendszámát, így könnyebb lesz beazonosítani őket.

Címlapképünk: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában