Adomány

2021.12.14. 09:30

Angyal módra adtak felnőttek gyerekeknek

Vizin B.

Filóné Ferencz Ibolya polgármester és Potápi Árpád János államtitkár (Fotó: Riup Gergő)

– Minden előzetes várakozásunkat túlszárnyalta az „Angyalok köztünk élnek” jótékonysági rendezvény látogatóinak a száma és az az adomány is, amely a programhoz kapcsolódva összegyűlt – összegezte a nemrégiben tartott karitatív akció tapasztalatait Ezer-Ferenc Veronika.

Az eseményt szervező Angyal-Hívó Egyesület elnöke részletezte, több mint két raklapnyi, összesen 243 darab „cipősdoboz” ajándékot hoztak a felajánlók, ezenfelül pedig közel félmillió forint pénzadomány is összegyűlt. Emlékeztetett, öt völgységi település – Aparhant, Kisvejke, Nagyvejke, Lengyel és Závod – nehéz sorsú gyermekeinek gyűjtöttek, akiknek a széles összefogáson alapuló adományaival igyekeznek mosolyt csalni az arcára karácsony közeledtével.

December 19-én, vasárnap, már el is kezdik a karácsonyi csomagok kiosztását. Elsőként Aparhantra és Kisvejkére látogatnak, a két településen összesen közel száz gyermek kap ajándékot. Ezt követi majd Nagyvejke, Lengyel és Závod. Ezer-Ferenc Veronika ezúton is megköszönte minden közreműködő példás szerepvállalását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában