Kiváló teljesítmény

2021.12.28. 15:30

Anyanyelvi versenyt nyertek a szekszárdi gyakorlóiskola diákjai

W. G.

Az anyanyelvi verseny nyertesei

Sokak szerint minden a tanár rátermettségétől és persze az aktivitásától függ. Gabi Gabriella viszont azt mondja: az a fontos, hogy jó képességű gyerekek kerüljenek az adott iskola adott évfolyamába.

 Most jó képességűek kerültek, mert a szekszárdi gyakorlóiskola ötödikesei megnyerték a korosztályukban az országos Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyt. A négyes fogat, Béndek Virág, Révész Ráhel, Szalai Janka és Szabó Balázs felkészítője az a Gabi Gabriella volt, aki 36 éve van a pályán, és tavaly, a nyolcadikosaival a harmadik helyet hozta el. 

– Többen foglalkozunk tehetséggondozással a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskolájában – mondta – felmenő rendszerben. Ebben a versenyben megtanulják a gyerekek a csapatmunkát, amit később az életben hasznosíthatnak. A helyi, körzeti versenyek első helyezettjei jutnak tovább a fővárosi döntőbe. Ezt a járvány miatt tavaly és az idén is online oldották meg a szervezők szigorúan ellenőrzött körülmények között. Kiválóan teljesítettek a gyerekek, nagyon büszke vagyok rájuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában