Advent

2021.12.07. 15:30

Motoros Mikulástól kaptak ajándékot

Farkas Eszter

Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

A rossz idő ellenére sokan látogattak el szombat délután a Kaszinókertbe a III. Völgységi Advent programjaira. A rendezvény különösen a családoknak kedvezett, hiszen Kovács Gábor muzsikus gyerekkoncertje után megérkezett a Mikulás – rendhagyó módon szán helyett motorral. Ezt követően Kusnyér Anna énekesnő és Kéméndi Tamás harmonikaművész szórakoztatta a közönséget, karácsonyi dalokat, francia sanzonokat adva elő. A második adventi gyertyát este hét órakor gyújtották meg. A műsorok sorát a Bartók Béla Zeneiskola növendékei és a Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület Kórusa zárta.

– A Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola moderntánc tanszaka és az ART-KONTAKT Egyesület flashmobbal lepte meg a karácsonyi vásár résztvevőit – tájékoztatta lapunkat Lukács József, a művelődési központ igazgatóhelyettese. A következő hétvégén is színes programok és jótékonysági süteményvásár várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában