Ajándékozás

2021.12.11. 09:30

Szeretettel küldik a kisdiákok

Beküldött fotó

A karácsony közeledtével az emberekben az ünnepi várakozás mellett az adakozási kedv is felerősödik. Ez történik évről évre a Garay János Általános Iskolában is. Az intézmény tanulói a támogató szülőkkel és a lelkes pedagógusokkal karöltve részt vettek már a Mosolymanók ajándékgyűjtésében, a Cipősdoboz akcióban, és többször sikeres gyűjtést szerveztek a Szekszárdi Kutyamenhelyen élő kutyusok javára is. Idén pedig – írta meg lapunknak Keserű Krisztina iskolai szervező – immár második alkalommal csatlakoztak az Egy Tábla Szeretet elnevezésű akcióhoz.

A jótékonysági gyűjtés szlogenje: Légy egy kocka a tábla szeretetben! Célja, hogy édességet juttasson el azoknak a beteg gyermekeknek, akik az ünnepeket is kénytelenek a kórházban tölteni. A gyűjtésben az intézmény minden osztálya részt vett, sőt sikerült a Dienes és a Baka iskolák diákjait is bevonni, együtt több mint ezer tábla csokoládét, édességcsomagot és cukorkát gyűjtöttek össze. Az adományt a szervezők juttatják el a hazai gyermekkórházakba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában