Változás

2022.01.10. 15:15

Dr. Korossy Ildikó lett Tolna megye főjegyzője

Új vezető a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal élén: január 1-től dr. Korossy Ildikó látja el a megyei főjegyzői teendőket.

Dr. Korossy Ildikó, Tolna megye új főjegyzője (Fotó: TMÖ)

A megyei önkormányzat elnöki kabinetje által portálunkhoz eljuttatott közlemény szerint dr. Korossy Ildikó 1988-ban kezdte jogi pályafutását, miután a Janus Pannonius Tudományegyetemen megszerezte jogász képesítését, majd ugyanitt tanítani kezdett. Közel egy évtizedes oktatói tevékenysége után saját vállalkozást indított. A közigazgatás területén a Baranya Megyei Közigazgatási Hivatalnál, illetve a későbbi régiós szervnél 2004-től kezdett el dolgozni, majd 2008-től kisebb és nagyobb települések aljegyzője és jegyzője volt.

Az új főjegyzőt a jogi szférában eltöltött évtizedes tapasztalata, szakértelme és elkötelezettsége egyaránt segítik Tolna megye szolgálatában. Dr. Korossy Ildikónak két gyermeke van, szabadidejét legfőképp olvasással, kirándulással tölti – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában