Celebfigyelő

2022.02.27. 11:48

Így telt a megyei hírességek hete a közösségi médiában

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk be.

TEOL

Potápi Árpád János, a bonyhádi-dombóvári választókörzet országgyűlési képviselője az első Tolna megyei termelői kultúrpiac színes forgatagában járt Dombóváron, Pintér Szilárd polgármesterrel és Zsikó Zoltánnal, a megyei közgyűlés alelnökével. A kóstolóval egybekötött terepbejárásról számos fotót osztott meg a nyilvánossággal az államtitkár.

 

Az eseményről a népdalénekesként is ismert Zsikó Zoltán is beszámolt Facebook-oldalán vasárnap délelőtt, fotókat szintén mellékelt a bejegyzéshez.

 

A bonyhádi származású színésznő, Köllő Babett mesébe illő környezetben töltődött fel a héten. Babszi a paradicsomban felütésű posztjában ráadásul nem mindennapi fotókat mutat rajongóinak: pávák veszik körül a szépséges műsorvezetőt. És micsoda színharmónia! (A  pávás képekért alább, a jobbra mutató fehér nyílra kattintson!)

A floridai tengerparton, vadító bikiniben fotózták a dombóvári származású úszóolimpikont, Halmai Petrát. (A további két képért lapozzon jobbra!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában