Celebfigyelő

2022.02.20. 09:02

Így telt a Tolna megyei hírességek hete a közösségi médiában

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Az örökmozgó szekszárdi modell, műsorvezető és influenszer, Budavári Fülöp a héten Monacóban (is) járt. Instagramján pedig meg is osztott néhány pillanatot a hercegségben töltött napokból.

Mint a képaláírásból kiderül, Monacóból haza, egyenest Szekszárdra vette az irányt.

Mint arról már beszámoltunk, Potápi Árpád János, a bonyhádi-dombóvári választókörzet országgyűlési képviselője nyitotta meg Hargitafürdőn a Magyarország csíkszeredai főkonzulátusa és partnerei által szervezett konzul kupa síversenyt. A héten pedig egy látványos videóval lepte meg követőit a székelyföldi síünnepről az államtitkár.

 

A bonyhádi származású színésznő, Köllő Babett mesébe illő környezetben, tengerparti kiruccanáson töltődött fel a héten.

 Azt ugyan nem árulta el rajongóinak, hogy pontosan hol "nyaral", de azt például megtudhatjuk bejegyzéseiből, hogy már minden magával vitt könyvet kiolvasott...

A héten folytatódott a Tolna megyei ízutazás, ezúttal a kaposszekcsői epizóddal jelentkezett a Gasztromegye. A szokásos időben, pénteken este 7 órakor közzétett videóhoz mi csupán egy kedvcsináló posztot mutatunk a műsort vezető Vizin Balázs oldaláról, IDE kattintva azonban megtekinthető az epizód teljes egészében. A remek receptek és a kiváló hangulat garantált!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában