Cél: a védett, békés társadalom

2022.02.07. 20:00

Paksi Közéleti Estek címmel indult előadás-sorozat

Közéleti Estek címmel előadás-sorozat indult, amelynek szervezője a közelmúltban alakult Paksi Konzervatív Egyesület.

TN

Földi László (balról) egy korábbi rendezvényen Fotó: Unger Tamás/MW

Fotó: Unger Tamás

A szervezet céljaként társadalmunk, hazánk és Paks morális védelmét nevezte meg. Első rendezvényüket „Miért és mitől kell megvédeni társadalmunkat” címmel a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Paksi Csoportjával közösen tartották, a vendégük a Védett Társadalom Alapítvány képviseletében Földi László titkosszolgálati szakértő, elnök volt. Az eseményre megtelt a nagy klubterem. 

– Meg kell védenünk Európát, a keresztény értékeket, a családot a fizikai, biológiai és erkölcsi határok felszámolására törekvő globalista szervezetekkel, ideológiákkal szemben. Ha ez nem történik meg, káosz alakulhat ki – emelte ki Földi László a Csengey Dénes Kulturális Központban. Azt mondta, hogy szellemi támadás érte az európai embereket a Nyílt Társadalom Alapítvány és az általa kiépített hálózat révén. A Védett Társadalom Alapítvány ez ellen jött létre, annak érdekében, hogy megszűnjön a káosz, visszaálljon a normális gondolkodás, az elfogadott, békés, biztonságos társadalom – fogalmazott Földi László. Úgy látja, csak egy másik hálózat kiépítésével lehet megvédeni Európát, a konzervatív, keresztény értékeket a globalista szervezetekkel, ideológiákkal szemben. 

Pálmai István, a Paksi Konzervatív Egyesület elnöke az előadást követően jelezte, hogy a Paksi Közéleti Estek sorozat februárban folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában