Bonyhád

2022.02.23. 12:30

Rajzversenyt hirdettek a város évfordulójára

„Az én városom, Bonyhád”. Ezzel a címmel hirdetett rajzversenyt a bonyhádi általános iskolákba járó alsó és felső tagozatos diákoknak a Colonia Alapítvány és Bonyhád Város Önkormányzata.

V. B.

A kreatív pályamunka célja, hogy a résztvevők a rajzaikon keresztül mutassák be az idén 45. születésnapját ünneplő város mindennapjait – ahogyan ők látják. A felhívás illeszkedik a Colonia Alapítvány alapszabályában foglalt célkitűzéseihez.

A völgységi város weboldalán megjelent hír szerint két kategóriában várják a nevezőket: általános iskola alsó, illetve felső tagozat. Szabadon választott technikával készült rajzokkal csatlakozhatnak a gyerekek, egy nevező maximum egy pályamunkát adhat le, a rajzok A/4-es oldalméretben, álló vagy fekvő formátumban készülhetnek. Az elkészült rajzok beérkezési határideje március 25. (péntek) 12 óra. A pályamunkákat lezárt borítékban személyesen lehet leadni, vagy postai úton eljuttatni Bonyhád Város Önkormányzatához (7150 Bonyhád, Széchenyi tér 12.). A rajzok hátoldalára az alábbi tartalom kell felkerüljön (az alkotást készítő neve, életkora, osztálya, felkészítő tanára, a pályamunka címe, a szülő neve és telefonszáma). 

A rajzokat zsűri értékeli, a kategória legjobbjai értékes díjazásban részesülnek az április 2-i városnapi rendezvényen. A kategória közönségdíjasainak kiválasztása Bonyhád város hivatalos közösségi oldalán történik majd. Valamennyi alkotás felkerül a város közösségi oldalára, ahol az érdeklődők szavazhatnak a pályamunkákra, a kategóriánként legtöbb kedvelést kapott alkotás készítője lesz a közönségdíjas, aki ugyancsak értékes ajándékban részesül. Már elindult a verseny, várják a nevezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában