2021. legolvasottabb cikkei (3.)

2022.02.07. 14:00

Sztáresküvő egy száguldó aszteroida árnyékában

Balesetek, celeb-titkok, tragédiák és a koronavírus. Témák, amelyek a leginkább foglalkoztatták olvasóinkat a 2021-es évben. Sorozatunk harmadik részét közöljük.

TEOL.hu

Már csak ilyenek vagyunk, mi emberek. Kíváncsiak, aggódók, együttérzők. E jellemrajzot erősíti a TEOL.hu olvasottsági adatait összegző statisztika, amely hétről hétre, napról napra megmutatja, milyen cikkekre kattintottak a legtöbben hírportálunkon. A következő napokban ezeket az írásokat elevenítjük fel havi bontásban, és tárjuk olvasóink elé négy részben, negyedéves bontásban. Érdemes velünk tartani erre a különleges időutazásra! Vissza, 2021-be.

Az elmúlt év júliusában portálunk legtöbbet kattintott cikke egy négy halálos áldozatot követelő közlekedési balesetről szóló beszámoló volt. Feltehetően embercsempész volt, aki a rendőrségi ellenőrzés elől menekülve az árokba csapódott az M6-oson, a szedresi lehajtó közelében. A négy elhunyt utas mellett három további személyt mentőhelikopter szállított kórházba. A hónap második legolvasottabb írása egy nyíregyházi kettős gyilkos ítélethirdetéséről szóló beszámoló, a harmadik pedig a két Tolna megyei települést is sújtó természeti katasztrófáról készült anyag volt. Július közepén az ország több pontján okozott kárt a vihar, Kaposszekcsőn és Jágónakon villámárvizet okozott a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék. A nem mindennapi eseményről olvasóink készítette videók is tanúskodtak.

Ehhez képest az augusztus csendesen telt megyénkben, csak Majka és kedvese, Dundika szekszárdi esküvője követelt helyet magának a TEOL.hu portál három legolvasottabb cikke között. A Bodri Birtokon egybekelő sztárpár ügyelt a diszkrécióra, ezért több biztonsági intézkedést is tettek a háromnapos lagzi előtt, hogy ők és vendégeik zavartalanul ünnepelhessenek. A hónap legtöbbet kattintott írása egy baranyai halálos baleset volt, amelyben három ember veszítette életét egy Pécs közelében történt frontális ütközésben. Nem sokkal maradt el tőle olvasottságban az ország másik végén, Debrecenben történt tragikus vonatbaleset híre, amelyben egy fiatal jegyespár halt meg.

A lesifotósok nem voltak szívesen látott vendégek Majka és Dundika álomesküvőjén (Fotó: Bors)

2021 első őszi hónapjában egy bulvár hír volt legolvasottabb cikk portálunkon, amely arról tudósít, hogy egy óriási aszteroida száguld a Föld felé. Mivel mindannyian szeretnék tudni, meddig élünk még, így negyvenezernél is többen kattintottak az írásra, hogy még idejében „felkészülhessenek a halálos veszedelemre”. Nagyon sokan szorítottak egy szekszárdi kislány gyógyulásáért, akinek szervezete végül tavaly szeptemberben feladta a gyilkos kórral vívott harcot. Szülei egy „utolsó csibészségre” kérték a család sorsát követő embereket: egy adott percben világítsanak fel az égre, így üzenve az elhunyt kislánynak. A felhíváshoz rengetegen csatlakoztak megyehatáron innen és túl... Egy halálos balesetről szóló beszámoló is bekerült a legtöbbet kattintott hír közé: a 61-es és 651-es utak kereszteződésében történt végzetes ütközésben egy ember veszítette életét.

Nos, ez volt az elmúlt év harmadik negyedévét felelevenítő összeállítás, és hamarosan jelentkezünk 2021 utolsó három hónapjának legolvasottabb írásaival. Tartsanak akkor is a velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában