Kommunikációs háború dúl

2022.03.28. 11:30

A keresztény alapértékek védelméről szólt a fórum Dombóváron

Az április 3-i választás tétjéről, annak súlyáról beszélt a dombóvári fórumon Földi-Kovács Andrea és Földi László. A Védett Társadalom Alapítvány képviselői, kuratóriumának tagjai rávilágítottak az Európában és a világon folyó kommunikációs háború lényegére.

Varga Szilvia

Földi László, Földi-Kovács Andrea és Heizler Norbert a dombóvári fórumon (A szerző felvétele)

A rendezvény a Civil Összefogás Fórum keretében valósult meg, Heizler Norbert a CÖF-CÖKA országos koordinátora vezette végig a közel kétórás beszélgetés során a hallgatóságot a dombóvári programon. A szép számmal megjelent érdeklődőket Futó Péter, a szervezet helyi vezetője köszöntötte.– Van egy olyan rendszer, háttérerő a világon, amely tudatosan el akarja téríteni az embereket a keresztény alapértékektől, életünk normalitását gátolja – ezekkel a szavakkal kezdte Földi László a fórumot. A szervezet elképesztő anyagi, gazdasági és politikai háttérrel rendelkezik. A migránsinvázió, az energiaárak növekedése, az LMBTQ-propaganda mind olyan támadások, amelyek a káoszelmélet mentén próbálnak befolyást szerezni, és jelen pillanatban egyik célpontjuk Magyarország. 

A Védett Társadalom Alapítvány 2021-ben alakult, elsősorban újságírók alapították, pontosan azért, mert a kommunikációs háborúban a manipulációval, a hazugságokkal, az elterelésekkel szemben hitelesen kell kommunikálni. Hálózattal szemben hálózattal lehet megvédeni az igazságosságon és észszerűségen alapuló jogrendet, az emberi méltóságot, a házasságon alapuló családmodellt, a szülők jogait, a vallás és lelkiismeret szabadságát, a szólás és meggyőződés szabadságát, az erkölcs, a kultúra és a nemzet identitását alkotó hagyományok folytonosságát. Az alapítvány világszerte összeköti és hálózatba szervezi a hasonló szellemiségű és küldetést teljesítő intézményeket és egyéb jogi személyeket, mert a mai világban a normalitás védelemre szorul. 


Orbán Viktor miniszterelnök bizonyított, meghozta a támadásokkal szemben azokat a stratégiailag fontos döntéseket Magyarország, a magyar nemzet védelmének érdekében, amelyet később több európai ország követett. Nem morális értékalkotás a választás, hanem arról szól, hogy mely politikai, ideológiai csoport szolgálja hosszú távon a közjót, ezt kell mérlegre tenni: az adott politikai csoport regnálása alatt fejlődött-e az ország? 


Egy dologban mindenki egyetért politikai, vallási hovatartozástól függetlenül, van egy nemzeti minimum, minden magyar állampolgár célja és érdek, hogy az utánunk következő generációknak jobb legyen. Gyermekünk jövője, az ő jólétük az ő egészséges lelki és testi fejlődésük, a magyar és nemzeti honfitársaink sorsa. Amelyik politikai csoport ezt a nemzeti minimumot felvállalja, annak van keresnivalója a politikai térben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában