Előadás

2022.03.08. 12:30

Balog Zoltán lesz a Léleképítő vendége

Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház (MRE) Zsinatának lelkészi elnöke érkezik a megyeszékhelyre, ő a Léleképítő előadás-sorozat vendége március kilencedikén, a Vármegyeháza dísztermében, este hat órakor.

B. M.

Balog Zoltán református püspök (Fotó: MW)

– A reformátusoknak nincs fegyveres háborújuk, hanem a lelkekért harcolnak – erről beszélt Balog Zoltán a közelmúltban a beregszászi református templomban mondott igehirdetésében, amikor a magyarországi reformátusok támogatásáról biztosította a kárpátaljai testvéreket.

A szekszárdi Léleképítő előadás-sorozat ismert embereket mutat be. Az idei év vendégei között köszönthették Mónus József harci cél- és távlövő íjász-világbajnokot, Koncz Gábor és Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészeket, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjait. A szerdai Lélek­építő előadás is az érvényes járványügyi szabályok mentén jön létre. Minden érdeklődőt szeretettel hív és vár a házigazda, dr. Tóth Csaba Attila. Az esemény fő támogatója a Polgári Magyarországért Alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában