Sajtónapi ünnepség

2022.03.19. 18:10

Frankné Kernya Zita kapta a Tolnai Népújság nívódíját

A Magyar Sajtó Napját pénteken délután ünnepelte meg a Tolnai Népújság kollektívája. Ez alkalommal Szekszárdon, a Mészáros Pincében zajlott le a rendezvény, alkalomhoz illően, terített asztalok mellett.

Szeri Árpád

Frankné Kernya Zita vehette át a Tolnai Népújság nívódíját Finta Viktor főszerkesztőtől Fotó: Mártonfai Dénes

A munkatársakat Finta Viktor főszerkesztő köszöntötte, majd rövid évértékelést tartott, illetve szólt az elkövetkező időszak feladatairól is. A tavalyi esztendőt és az idei évben eltelt eddig időszakot is a sok munka jellemezte. A főszerkesztő hangsúlyozta, hogy a kihívásoknak a csapat az időnként nehéz körülmények ellenére is megfelelt, és ezért mindenkit köszönet illet.

Az ünnepségen ez alkalommal is gazdára talált a szerkesztőség és kiadó nívódíja. A kollégák szavazatai alapján Frankné Kernya Zita értékesítési koordinátor részesült ebben az elismerésben. Frankné Kernya Zita közel húsz éve, egészen pontosan 2003. március 3-án lett a cég dolgozója. Munkáját lelkiismeretesen, megbízhatóan végzi. Közvetlen, segítőkész személyiség, akihez a kollégák bármikor fordulhatnak kéréseikkel. A díjat egy virágcsokor kíséretében Finta Viktor adta át.


Az estbe váltó órákban, a feltálalt vacsora elfogyasztása után a résztvevők – köztük az ugyancsak meghívott nyugdíjas kollégák – az időt beszélgetéssel, a közös emlékek felelevenítésével töltötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában