Celebfigyelő

2022.03.06. 08:24

Így posztoltak a Tolna megyei hírességek a héten

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Elrajtolt a Sztárban sztár 8. évada a TV2-n. A közkedvelt zenés show háttérműsorát a szekszárdi modell és influenszer, Budavári Fülöp vezeti. Instagramján pedig mutatott is néhány jelenetet a legutóbbi adás forgatásáról. (Érdemes lapozni a további tartalomért alább, a jobbra mutató nyílra kattintva!)

Potápi Árpád János, a bonyhádi-dombóvári választókörzet országgyűlési képviselőjének illusztris edzőpartnere akadt a Szigeterdőben: a dombóvári születésű olimpikon akadályfutó, Tóth Lili Anna.

 

A bonyhádi származású színésznő, Köllő Babett mesébe illő környezetben töltődött fel nemrégiben. A héten pedig vadító, bikinis képet osztott meg rajongótáborával a ma már távolinak tűnő Paradicsomból.

A magyarkeszi Török Lívia, a TV2 Exatlon Hungary című, nagy sikerű extrémsport-vetélkedőjének korábbi játékosa bizonyította, hogy egy mosoly elegendő egy sikeres Instagram-bejegyzéshez. Rajongói – érthető módon – odáig vannak az alábbi fotóért: cikkünk élesítésekor már közel hétezer kedveléssel és több tucatnyi dicsérő kommenttel jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában