Változik a forgalmi rend

2022.03.11. 09:32

Március 15-i megemlékezés miatt lesznek útlezárások Pakson és Tamásiban

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: MW

A város polgármesteri hivatala tájékoztatta a rendőrkapitányságot, hogy az 1848–49-es forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepe alkalmából Pakson, március 15-én 10 órától a Szent István tér –Erzsébet Nagy Szálloda előtti téren ünnepi megemlékezést tartanak.

Ezért a rendezvény helyszínén március 15-én 9:15 és 11.30 óra között az útszakaszt lezárják, a közúti forgalom zavartalanságát terelő táblákkal és forgalom irányítókkal biztosítják.

Útlezárásra kell számítani továbbá a Dózsa György út – Kossuth Lajos utca kereszteződésénél. Itt a terelés a Kossuth Lajos utca felé történik majd. A Szent István tér – Deák Ferenc utca kereszteződésénél szintén lezárás várható. Terelés a 6-os számú főút felé.

Útlezárás lesz Tamásiban is

A Tamási Művelődési Központ vezetőjének tájékoztatása szerint az 1848–49-es forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepe alkalmából Tamásiban, március 14-én 18 órakor a Szabadság utcán fáklyás felvonulást szerveznek a Penny parkolótól a művelődési házig. Ezért útlezárásra kerül sor a Szabadság utca és 61-es számú főút kereszteződésétől a Zrínyi utca kereszteződéséig március 14-én 17.55 és 18.15 óra közötti időben. Kerülni a Dózsa György utcán lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában