VOSZ-díjátadó

2022.03.03. 21:21

Négy Tolna megyei vállalkozó kiemelkedő teljesítményét ismerték el

A világjárvány és a Magyarország közelében folyó háború árnyékában az együttműködés fontosságát emelték ki a 22. alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvény felszólalói, Eppel János VOSZ-elnök és Varga Mihály pénzügyminiszter.

TEOL (Forrás: VOSZ)

Vajda Attila (balról), a Vajda-Papír ügyvezető tulajdonosa veszi át az elismerést Fotó: Beküldött kép

Az eseményen – a hagyományoknak megfelelően – díjazták a kiemelkedő teljesítményeket elérő vállalkozókat. A Magyar Gazdaságért Díjat nyolcan vehették át Varga Mihálytól és Eppel Jánostól, Az Év Vállalkozója Díjat 66 vállalkozó és Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat egy fő kapott, köztük két határon túli vállalkozó.

A díjazottak listáján négy Tolna megyei cégvezető található: Vajda Attila, a Vajda-Papír ügyvezető tulajdonosa, Kovács János, a KJ Autószolga ügyvezető tulajdonosa, Márton Zoltán, Kemi-Ker tulajdonosa és Kólya József, a Tam-Bau ügyvezető tulajdonosa. Mindnyájan Év Vállalkozója Díjat kaptak – derül ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) csütörtök esti sajtóközleményéből.

Kólya József...
Kovács János...
és Márton Zoltán is megkapta az elismerést (Fotó: Beküldött képek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában